Bijbelstudie 17 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 11: Lazarus opgewekt (Johannes 11:38-46)

Bijbelstudie 2 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 10: Jezus weende (Johannes 11:28-37)

Bijbelstudie 2 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 9: Opstanding & Leven (Johannes 11:17 - 28)

Bijbelstudie 26 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 8: De opwekking van Lazarus - deel 1 (Johannes 11:1-16)

Bijbelstudie 12 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 7: Stenigen of buigen? (Johannes 10:31-42)

Bijbelstudie 5 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 6: Confrontatie op Chanoeka (Johannes 10:22-31)

Bijbelstudie 28 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 5: De Goede Herder (Johannes 10:1-21)

Bijbelstudie 13 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 4: De KERN (Johannes 9:35-41)

Bijbelstudie 13 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 3: Dwingend missionair (Johannes 9: 18-34)

Bijbelstudie 3 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 2: De reactie (Johannes 9: 8-17)

Bijbelstudie 27 maart 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 1: De genezing van de blindgeborene (Johannes 9: 1-7)
Mocht onderstaande video niet werken, klik dan hier

In samenwerking met de Gereformeerde Kerk ''De Voorhof" en de Vrije Evangelische Gemeente ''De Koningshof'' wordt jaarlijks deelgenomen aan de landelijke Week en Nacht van Gebed.

Contactpersoon: M. (Martin) van Tongerlo, contact.

2018 05 02 1433

Al vele jaren is er het verjaardagsfonds. Door een vrijwilliger wordt bij een jarig gemeentelid een felicitatiekaart bezorgd namens de kerk.
Van de ontvangsten voor deze attentie worden bijzondere uitgaven voor concrete eenmalige doelen gedaan. De organisatie en administratie is in handen van:

S.J. (Sija) de Fijter contact

Het verjaardagsfonds heeft uit kostenoverweging geen eigen betaalrekening. Betalingen bestemd voor het verjaardagsfonds kunnen onder vermelding van ''Verjaardagsfonds'' worden overgemaakt naar het algemene bankrekeningnummer (IBAN) van het CvK Hervormde Gemeente Andel: NL59 RABO 0373 7151 61.

De diaconale activiteitencommissie heeft als doel er zijn voor onze naasten en het geloof uitdragen naar anderen. Dit komt tot uiting in het organiseren van diverse activiteiten zoals: een zangdienst op tweede paasdag, een stamppottenbuffet voor 65+'ers binnen de gemeente en het helpen en/of ondersteunen van projecten van de GZB of HGJB. Een aantal leden zit in een gezamenlijke commissie van de drie kerken in Andel (Gereformeerde Kerk 'De Voorhof', Vrije Evangelische Gemeente 'De Koningshof' en onze Hervormde Kerk). Deze drie kerken organiseren gezamenlijk een aantal activiteiten zoals de jaarlijkse enveloppenactie voor een goed doel, het uitreiken van de kerstgroet aan het einde van het jaar en de actie voedselbank met dankdag.

De diaconale commissie: contact

C.P. (Carolien) Lubbertsen voorzitter contact
A. (Arita) Smits secretaris contact
B. (Bas) van Andel
G.A. (Bertha) van den Bogerd - van Veen
A.P.D. (Arno) Brugmans
L.L. (Lysander) Kraaij

Stamppottenbuffet 6 maart 2019Stamppottenbuffet 6 maart 2019

Bibliotheek “De Akker” is iedere woensdagavond geopend van 19:00 uur tot 20:00 uur op de eerste etage van hervormd centrum “De Ark” (Burg. van der Schansstraat 51 in Andel). Op bid- en dankdag is de bibliotheek geopend van 18:00 uur tot 19:00 uur. Alleen in de zomervakantie (lagere school midden) is de bibliotheek gesloten.
Ook iedere eerste maandag van de maand, gelijktijdig met de verkoop van collectebonnen, is de bibliotheek geopend van 18:30 uur tot 19:30 uur.
Er zijn ongeveer 4.000 boeken te leen. Dit zijn onder andere jeugd- en voorleesboeken alsook heel veel romans. Het streven is om steeds de nieuwste boeken in te kopen, zodat er altijd wat te lezen blijft. Een boek lenen voor de eerste week kost €0,30 de weken daarna €0,10 per week.
Kom gewoon eens even kijken of er voor u/jou ook iets bij is.
Voor informatie over en reservering van boeken kunt u/jij rechtstreeks mailen met de bibliotheek: e-mail

Het bankrekeningnummer (IBAN) is NL72 RABO 0373 7152 18 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Andel inzake Bibliotheek.

Volg de bibliotheek op Facebook!

Bibliotheek ''De Akker'' heeft eind 2019 en begin 2020 afwijkende openingstijden. Klik hier voor deze afwijkende openingstijden.

E. (Bep) Versluijs contact
E.C. (Diny) van Andel - van Bergeijk contact