Tijdens de ochtenddienst is er voor kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool kindernevendienst. De kinderen gaan na het eerste gebed met de leiding uit de kerk naar ''De Ark'' voor een dienst op hun eigen niveau. De kinderen zingen samen liedjes, bidden en luisteren naar een bijbelverhaal. Aansluitend bij het thema maken of doen de kinderen een verwerking samen met de leiding. Voor het slotlied komen de kinderen weer terug in de kerk.

Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, maar die al wel bij het eerste deel van de kerkdienst zijn, kunnen ook met de kinderen van de kindernevendienst mee de kerk uit. Deze kinderen worden bij de kinderoppas gebracht. Daar blijven ze tot het einde van de dienst. De ouders kunnen hun kind(eren) dan na de dienst in ''De Ark'' ophalen.

Contactpersoon:

A.C. (Arianne) de Fijter   contact

Elke zondagochtend alsook bij speciale kinderdiensten is er tijdens de ochtenddienst kinderoppasdienst voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf een half uur voor aanvang van de kerkdienst (9:00 uur) zijn de kinderen welkom in “De Ark”. Ouders, die graag samen naar de kerk willen, kunnen hun kind(eren) dan brengen. Een wisselend team van drie personen (een passende combinatie van ouders/tieners) zorgt voor de kinderen. De allerjongsten worden spelend bezig gehouden. Aan de peuters wordt een eenvoudig programma aangeboden. Er wordt een verhaal gelezen, gezongen en muziek geluisterd of zelf gemaakt. Daarna maken ze een werkje of kleurplaat.

Contactpersoon:

M. (Marja) van Tilborg contact

In samenwerking met de Gereformeerde Kerk ''De Voorhof" en de Vrije Evangelische Gemeente ''De Koningshof'' wordt jaarlijks deelgenomen aan de landelijke Week en Nacht van Gebed.

Contactpersoon: M. (Martin) van Tongerlo, contact.

2018 05 02 1433

Bijbelstudie 17 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 11: Lazarus opgewekt (Johannes 11:38-46)

Bijbelstudie 2 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 10: Jezus weende (Johannes 11:28-37)

Bijbelstudie 2 juni 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 9: Opstanding & Leven (Johannes 11:17 - 28)

Bijbelstudie 26 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 8: De opwekking van Lazarus - deel 1 (Johannes 11:1-16)

Bijbelstudie 12 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 7: Stenigen of buigen? (Johannes 10:31-42)

Bijbelstudie 5 mei 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 6: Confrontatie op Chanoeka (Johannes 10:22-31)

Bijbelstudie 28 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand

Deel 5: De Goede Herder (Johannes 10:1-21)

Bijbelstudie 13 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 4: De KERN (Johannes 9:35-41)

Bijbelstudie 13 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 3: Dwingend missionair (Johannes 9: 18-34)

Bijbelstudie 3 april 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 2: De reactie (Johannes 9: 8-17)

Bijbelstudie 27 maart 2020, ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand
Deel 1: De genezing van de blindgeborene (Johannes 9: 1-7)
Mocht onderstaande video niet werken, klik dan hier

De diaconale activiteitencommissie heeft als doel er zijn voor onze naasten en het geloof uitdragen naar anderen. Dit komt tot uiting in het organiseren van diverse activiteiten zoals: een zangdienst op tweede paasdag, een stamppottenbuffet voor 65+'ers binnen de gemeente en het helpen en/of ondersteunen van projecten van de GZB of HGJB. Een aantal leden zit in een gezamenlijke commissie van de drie kerken in Andel (Gereformeerde Kerk 'De Voorhof', Vrije Evangelische Gemeente 'De Koningshof' en onze Hervormde Kerk). Deze drie kerken organiseren gezamenlijk een aantal activiteiten zoals de jaarlijkse enveloppenactie voor een goed doel, het uitreiken van de kerstgroet aan het einde van het jaar en de actie voedselbank met dankdag.

De diaconale commissie: contact

C.P. (Carolien) Lubbertsen voorzitter contact