Misschien hebt u binnenkort een verjaardag, jubileum of wat anders te vieren, wellicht is dan het huren van een zaal in "De Ark" iets voor u (op zondag worden géén zalen verhuurd). Naast een fijne locatie voor een dergelijke gelegenheid is het tevens een (kleine) bron van inkomsten voor de stichting. Voor het reserveren van een zaal kunt u zich wenden tot:
E.G. (Ewout) Mouthaan contact

Huurprijzen:
Grote zaal  € 80
Kleine zaal € 35
Grote zaal
grote zaal ark

Kleine zaal
kleine zaal

Hervormd Centrum "De Ark" wordt voor diverse kerkelijke activiteiten binnen de hervormde gemeente gebruikt (o.a. bijbelkring, jeugdwerk, vrouwenvereniging, kinderoppas). Daarnaast is er voor christelijke organisaties, verenigingen en personen, die op gepaste wijze en in positief christelijke geest, vergaderingen, begrafenisdiensten, recepties e.d. willen houden de mogelijkheid om de grote en/of kleine zaal te huren. Bij huur van een zaal kan in principe gebruik worden gemaakt van de keuken met inventaris. Op zondag wordt het gebouw alleen gebruikt door tot de hervormde gemeente behorende kerkelijke verenigingen.
Op de eerste etage van het pand is een jeugdhonk en is bibliotheek “De Akker” gevestigd.

Stichting Hervormd Centrum "De Ark" is een Algemeen nut beogende instelling. Voor meer informatie zie ANBI.

Burg. van der Schansstraat 51
4281 LH  ANDEL