Nieuws

7 oktober 2019
VakantieBijbelClub (VBC), woensdag 23 oktober a.s.
De VakantieBijbelClub wordt ieder jaar op de woensdag in de herfstvakantie georganiseerd. Dit jaar is dat op 23 oktober 2019. In de ochtend zijn van 9:30-13:30 uur de kinderen van de groepen 1 tot en met 4 welkom. In de middag zijn van 15:00-18:30 uur de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 welkom. 
Dit jaar is het thema Steenrijk/Schatrijk. De kinderen zijn bij de onthulling van een wel heel speciaal museumstuk. Er hoort een heel bijzonder verhaal bij dit object. Verder wordt er gezongen, geknutseld en worden er leuke en spannende spellen gespeeld. Kortom, deze dag is een leerzame en leuke dag voor alle kinderen.
De locatie van de VBC is: Hervormd Centrum ‘De Ark’, Burg. van der Schansstraat 51 in Andel.
Aanmelden voor de VBC kan via . 
Klik hier voor meer informatie over de VakantieBijbelClub.
VBC 2019
7 oktober 2019
Voorstelling 'De rode draad van Gods liefde', woensdag 23 oktober 19:00 uur
De afsluiting van de VBC wordt dit jaar verzorgd door Willemijn de Weerd. Ze is bekend als kinderboekenschrijfster. Ze gaat met ons nadenken over de liefde van God. We gaan met haar zingen en naar haar luisteren. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis en de collecte die gehouden wordt, is voor het doel van Kerk in Actie. De voorstelling begint om 19:00 in de Gereformeerde kerk ‘De Voorhof’, Julianastraat 24 in Andel.
DeRodeDraad
17 oktober 2019
Kinderdienst, zondag 27 oktober om 17:00 uur
Op zondag 27 oktober om 17:00 uur wordt in onze kerk een kinderdienst gehouden met als thema 'Gods' grootste schat'. Het bijbelverhaal uit Mattheüs 13:44-46 staat centraal. De dienst is gericht op alle kinderen in de basisschoolleeftijd, maar uiteraard is iedereen van harte welkom! Onze eigen dominee Ouwehand zal de dienst leiden. Voor de kinderen jonger dan 3,5 jaar is er kinderoppas in Hervormd Centrum ''De Ark'' (Burg. van der Schansstraat 51, Andel). 

14 oktober 2019
Kinderdienst op Dankdag, woensdag 6 november om 11:30 uur
Woensdag 6 november a.s. is het Dankdag. Basisschool ´De Zaaier´, de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Kerk organiseren gezamenlijk een kinderdienst met als thema ´Goed bericht!´. Deze keer wordt er stil gestaan bij de geschiedenis van het beleg en de bevrijding van Samaria (2 Koningen 7). God laat zijn macht en goedheid zien. Hij zorgt voor genoeg voedsel en in dat gebeuren krijgen vier melaatse mannen een bijzondere rol. Zij mogen het goede bericht delen. Op deze Dankdag mogen wij ons met de kinderen verwonderen over de goedheid van God! Let op: de kinderdienst wordt 's morgens om 11:30 uur gehouden, zodat alle basisschoolkinderen en alle leerkrachten in de dienst aanwezig kunnen zijn. Ook ouders zijn van harte welkom. De dienst wordt dit jaar gehouden in de Gereformeerde Kerk (Julianastraat 24, Andel). 

28 september 2019
GZB reis naar Indonesië, Sulawesie, Polopo
In april/mei 2020 organiseert de GZB een reis naar Indonesië, Sulawesie (werkgebied ds. Vogelaar).
Klik hier voor meer informatie over/deelname aan deze reis. 
gemeentereis Indonesië
16 september 2019
Nieuwsbrief en blogs ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van juli 2019 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'. 
Ook schrijft ds. Vogelaar geregeld blogs die u kunt lezen op de website van de GZG (blogs). 
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

22 mei 2019
Hulp nodig of hulp bieden?
Hulp nodig omdat het even wat moeilijker gaat of iemand helpen in die situatie?
Kijk eens op Net-Werk naar de mogelijkheden om hulp te ontvangen of te bieden.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen).