11 december 2019
Openingstijden Bibliotheek ''De Akker''
Eind 2019 en begin 2020 heeft bibliotheek ''De Akker'' afwijkende openingstijden in verband met de feestdagen.
Klik hier voor de afwijkende openingstijden in deze periode.

6 december 2019
Kerst- en nieuwjaarsgroet

30 november 2019

Hervormd Kerkblad Voetius gaat óók digitaal
Wie zich vanaf het begin wil abonneren op de digitale uitgave van Hervormd Kerkblad Voetius kan zich tot 31 december 2019 aanmelden via . Meer informatie over abonnement en kosten kunt u vinden in het Contactblad van decemer 2019 van onze Hervormde Gemeente Andel (klik hier). Het Contactblad is na inloggen/registratie enkel toegankelijk voor leden van de Hervormde Gemeente Andel.

28 september 2019
GZB reis naar Indonesië, Sulawesie, Polopo
In april/mei 2020 organiseert de GZB een reis naar Indonesië, Sulawesie (werkgebied ds. Vogelaar).
Klik hier voor meer informatie over/deelname aan deze reis.
gemeentereis Indonesië
16 september 2019
Nieuwsbrief en blogs ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van juli 2019 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'.
Ook schrijft ds. Vogelaar geregeld blogs die u kunt lezen op de website van de GZG (blogs).
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

22 mei 2019
Hulp nodig of hulp bieden?
Hulp nodig omdat het even wat moeilijker gaat of iemand helpen in die situatie?
Kijk eens op Net-Werk naar de mogelijkheden om hulp te ontvangen of te bieden.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen).