Diaconale activiteitencommissie

De diaconale activiteitencommissie heeft als doel er zijn voor onze naasten en het geloof uitdragen naar anderen. Dit komt tot uiting in het organiseren van diverse activiteiten zoals: een zangdienst op tweede paasdag, een stamppottenbuffet voor 65+'ers binnen de gemeente en het helpen en/of ondersteunen van projecten van de GZB of HGJB. Een aantal leden zit in een gezamenlijke commissie van de drie kerken in Andel (Gereformeerde Kerk 'De Voorhof', Vrije Evangelische Gemeente 'De Koningshof' en onze Hervormde Kerk). Deze drie kerken organiseren gezamenlijk een aantal activiteiten zoals de jaarlijkse enveloppenactie voor een goed doel, het uitreiken van de kerstgroet aan het einde van het jaar en de actie voedselbank met dankdag.

De diaconale commissie: contact

C.P. (Carolien) Lubbertsen voorzitter contact